Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ
Активне

КЗ “Запорізький академічний обласний театр юного глядача” Запорізької обласної ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

  • Балетмейстер-постановник (1 шт. од.);
  • Художник-декоратортеатрально-видовищного закладу (1 шт. од.);
  • Художник -оформлювач (1 шт. од. 0,5 ставки);
  • Артист вищої категорії (1 шт. од.);
  • Артист першої категорії (3 шт. од.);
  • Артист другої категорії (2 шт. од. по 0,5 ставки);
  • Артист балету другої категорії (1 шт. од. 0,5 ставки).

Кваліфікаційні вимоги до посади артиста вищої категорії: до конкурсу запрошуються особи з повною вищою освітою відповідного напряму підготовки (магістр,спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста драми (театру драми, юного глядача) 1 категорії не менше 3 років. Яскрава творча індивідуальність; висока професійна майстерність; вільне володіння елементами внутрішньої та зовнішньої техніки акторської майстерності; виконання відповідальних, у тому числі головних ролей у виставах театру; широке визнання публіки.

Кваліфікаційні вимоги до посади артиста першої категорії: до конкурсу запрошуються особи з повною або базовою вищою освітою відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста драми (театру драми, юного глядача) II категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років. Спеціальні кваліфікаційні вимоги: яскрава творча індивідуальність, професійна майстерність і висока кваліфікація, виконання відповідальних ролей у виставах театру.

Кваліфікаційні вимоги до посади артист другої категорії: до конкурсу запрошуються особи з повною або базовою вищою освітою відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр, молодший спеціаліст) без вимог до стажу роботи.До участі у конкурсі допускаються студенти вищих навчальних закладів за відповідним напрямком навчання. Встановлений навчальним закладом рівень виконавської майстерності; виконання ролей у виставах. 

Кваліфікаційні вимоги до посади артист балету другої категорії: до конкурсу запрошуються особи з повною або базовою вищою освітою відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр, молодший спеціаліст) без вимог до стажу роботи. До участі у конкурсі допускаються студенти вищих навчальних закладів за відповідним напрямком навчання. Встановлений навчальним закладом рівень виконавської майстерності; виконання ролей у виставах.  Претендент повинен мати добрі хореографічні, музичні та  сценічні здібності. 

Кваліфікаційні вимоги до посади художник-декоратор театрально-видовищного закладу: до конкурсу запрошуються особи з базовою вищою освітою відповідного напряму підготовки (бакалавр, молодший спеціаліст); для бакалавра – без вимог до стажу роботи, молодшого спеціаліста – підвищення кваліфікації та стаж аналогічної за характером роботи не менше 3 років. Професійні навички: здійснення у межах компетенції втілення творчого задуму художника-постановника з написання пейзажних декорацій панорамного плану, куліс, падуг та інших розписних частин м’якого та жорсткого декораційного оформлення, а також елементів бутафорії, реквізиту та інших частин сценічної картини.

Кваліфікаційні вимоги до посади художник оформлювач: до конкурсу запрошуються особи з повною або базовою вищою освітою відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр, молодший спеціаліст) без вимог до стажу роботи. До участі у конкурсі допускаються студенти вищих навчальних закладів за відповідним напрямком навчання. Необхідне вміння виконувати художньо-оформлювальні роботи в різній техніці виконання із застосуванням різноманітних матеріалів: стендова реклама, панно, плакати та афіші, буклети, підготовка образотворчих матеріалів до періодичних видань рекламного характеру та інших інформаційних видань.

Кваліфікаційні вимоги до посади балетмейстер-постановник: до конкурсу запрошуються особи з повною вищою освітою відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та стажем роботи балетмейстром не менше 3 роки. Повинен знати та вміти застосовувати: теорію та практику хореографії та акторської майстерності; основи сценічного та музичного оформлення; класичний і сучасний балетний репертуар; класичну, сучасну і народну хореографію;  досвід роботи вітчизняних і світових закладів культури;  роботу з партитурою і клавіром хореографічного твору.

Кінцевий строк прийняття документів від претендентів на участь у конкурсі: 01.09.2023р.                                                                                                                                  

Конкурс проводиться у два етапи:

  • перший етап – розгляд документів, поданих претендентами 08.09.2023 о 12:00, за адресою: 69035,  вул. Незалежної України, б. 55а, м. Запоріжжя КЗ “ЗАО театр юного глядача” Запорізької облради;
  • другий етап – ознайомлення з професійними даними учасників конкурсу 08.09.2023 о 12:30, за адресою: 69035,  вул. Незалежної України, б. 55а, м. Запоріжжя КЗ “ЗАО театр юного глядача” Запорізької облради.

Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії  КЗ “ЗАО театр юного глядача” Запорізької облради заяву про участь в конкурсі у довільній формі.               

До заяви додаються такі документи:

  • особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;
  • копія документа, що посвідчує особу, засвідчена підписом претендента;
  • копію трудової книжки (за наявності) або відомості про трудову діяльність з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, або інші документи, що підтверджують досвід роботи, засвідчені підписом претендента;
  • копія документа про освіту за відповідною спеціальністю, засвідчена підписом претендента;
  • творче резюме, портфоліо.                                                                                             

Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати іншу додаткову інформацію.

У конкурсі можуть брати участь працівники, які працюють у КЗ “ЗАО театр юного глядача” Запорізької облради. Працівники, які знаходяться із КЗ “ЗАО театр юного глядача” Запорізької облради в трудових відносинах та беруть участь в конкурсі, подають до конкурсної комісії тільки заяву про участь в конкурсі.

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент. 

Заяви про участь у конкурсі та інші необхідні документи приймаються на електронну адресу: [email protected], або на вайбер м.т. (068) 448-56-34 (Оксана). Витрати на проїзд та проживання – за рахунок претендентів. Переможців конкурсу   КЗ “ЗАО театр юного глядача” Запорізької облради житлом не забезпечує.