Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

«Culture vs War»: розпочинається другий етап міжнародного проєкту за участі гурту АНТИТІЛА в США

Події проєкту відбуватимуться в унікальному форматі – відбудеться показ короткометражного фільму «Culture vs War», перформанс та відверта розмова з гуртом АНТИТІЛА у форматі питань-відповідей. 

Підніматимуться теми героїчної боротьби українського народу, майбутнього України та повернення військовополонених, музичної діяльності та військової служби гурту Антитіла, а також інші питання, які зацікавлять відвідувачів.

В програмі: 

  • акустичний виступ гурту Антитіла з піснями, які стали частиною життя українців по всьому світу;
  • аукціон з унікальними лотами, вперше на території США.

Графік зустрічей:

7 вересня — Філадельфія — Фестиваль Михайлівка — bit.ly/3yjxYKc 

8 вересня — Нью Йорк — Oceana Theater — bit.ly/3WGxQgY 

13 вересня — Бостон — Regent Theatre — bit.ly/4cVo6oS 

14 вересня — Чикаго — Christian Heritage Academy — bit.ly/4bZeGaN 

21 вересня — Міннеаполіс — Ukrainian Festival (Вхід на фестиваль вільний) — bit.ly/3A2TqDB 

22 вересня — Вашингтон — Ronald Reagan Building Center — bit.ly/3A43kF9 

Всі, хто завітає на захід, зможуть особисто поставити запитання учасникам гурту, придбати лоти на аукціоні, серед яких бойові трофеї: від частин ворожих БПЛА, карт і амуніції до засобів ураження, що оформлені у вигляді музейних експонатів, а також в унікальному акустичному форматі почути відомі пісні – TDME, Лови Момент, Вірила, Фортеця Бахмут та інші. 

Проєкт ініційовано у квітні 2022 року, аби фіксувати злочини рф та доносити правду про війну через особисті історії боротьби відомих українських митців.

Заходи проводяться спільно з громадою українців у США, фондом «Revived Soldiers of Ukraine» та «United Help Ukraine», за ініціативи Асоціації «Дивись Українське», та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства закордонних справ, та Благодійного фонду «МХП – Громаді».

«Коли Антитіла вивели з передової, перед нами була поставлена чітка задача доносити до світової спільноти через усі можливі джерела правду про війну, акумулювати ресурси для закриття потреб Сил Оборони, а також через музику, інтерв‘ю привертати увагу до боротьби українського народу проти окупантів. Вже понад рік ми цим і займаємося. За період, відколи ми перестали бути задіяні безпосередньо в бойових діях, нами, завдяки підтримці тисяч українців  та іноземців по всьому світу зібрано понад 2.000.000 доларів на різні потреби ЗСУ. Щойно ми завершили масштабний проєкт на 10000 якісних аптечок для ЗСУ, під час якого зібрали 650000$. 

Тож чекаємо всіх на нашому благодійному творчому вечорі, який принесе не лише задоволення від спілкування й музики, а й конкретну користь у вигляді підтримки Сил оборони України», – зазначив у своєму зверненні Тарас Тополя.

Вас може зацікавити

МКІП закликає всіх охочих долучитись до розробки стратегії розвитку культури, – Ростислав Карандєєв

МКІП закликає всіх охочих долучитись до розробки стратегії розвитку культури, – Ростислав Карандєєв

Звернення Президента України до світових лідерів напередодні Саміту миру

Звернення Президента України до світових лідерів напередодні Саміту миру