Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Держслужбовці зможуть пройти курс підготовки до іспиту на рівень володіння державною мовою 

Всеукраїнський рух «Єдині» пропонує державним службовцям 28-денний інтенсив із підготовки до іспиту на рівень володіння державною мовою.  

Курс призначений для осіб, які мають підтвердити рівень володіння державною мовою для виконання службових обов’язків. Також він підійде для тих, хто претендує на обрання чи призначення на посади: керівників державних установ, підприємств і відомств, державних службовців та посадовців усіх рангів, керівників та особового складу Нацполіції, прокурорів, суддів, адвокатів, нотаріусів, керівників закладів освіти всіх форм власності, педагогічних, науково-педагогічних і наукових працівників, медичних працівників державних і комунальних закладів охорони здоров’я.

Інтенсив містить 28 щоденних уроків у навчальному телеграм-каналі, 4 навчальні класи онлайн з провідними викладачами (груповий формат), 4 тренінгові заняття онлайн з виголошування монологів та написання переказів (груповий формат), зразки іспитових робіт та тестування на всіх етапах вивчення теми, корисні файли з окремих тем програми держіспиту, фінальне тестування для отримання сертифіката учасника.

Учасники зможуть виконувати тести та завдання відкритого типу (монолог, переказ) на теми, які використовуються на держіспиті, перевіряти виконані завдання з написання переказу й відповіді на запитання за змістом курсу. Крім того, буде змога спілкуватися в чаті підтримки, ставити питання авторкам інтенсиву й надавати пропозиції щодо поліпшення навчання. 

Курс розроблено відповідно до чинної програми іспиту на рівень володіння державною мовою особами, які зобов’язані володіти державною мовою та застосовувати її під час виконання службових обов’язків (програма затверджена Національною комісією зі стандартів державної мови).

Реєстрація та детальна інформація про курс доступна за посиланням: https://yedyni.org/kurs/

Вас може зацікавити

МКІП та ІР-офіс співпрацюватимуть у сфері охорони культурної спадщини, цифровізації та розвитку креативних індустрій

МКІП та ІР-офіс співпрацюватимуть у сфері охорони культурної спадщини, цифровізації та розвитку креативних індустрій

Медійна спільнота має регулюватися самостійно, — Тарас Шевченко

Медійна спільнота має регулюватися самостійно, — Тарас Шевченко