Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

До дня Святого Миколая та Нового року юних читачів запрошують до створення книги «Україна – наш дім: збірник спогадів, думок, планів маленьких українців»

Офіс Президента України, Держкомтелерадіо, Міністерство культури та інформаційної політики України разом із міжнародним благодійним фондом «Здоров’я майбутнього» ініціювали наймасштабнішу благодійну акцію «Українським дітям – українську книгу» з метою забезпечення українських читачів літературою незалежно від місця вимушеного перебування. Акція також спрямована на реалізацію Стратегії розвитку читання на період до 2032 року «Читання як життєва стратегія», включаючи заходи для популяризації читання та розвитку критичного мислення.

Аби продовжити роботу над головними завданнями проєкту та святково відзначити День Святого Миколая та Новий рік, запрошуємо читачів приєднатися до створення особливого збірника історій, бажань і мрій для дітей під назвою «Україна – наш дім: Збірник спогадів, думок, планів маленьких українців».

Для участі у створенні цього збірника, слід дотримуватися наступних кроків:

Головні кроки для участі в проєкті:

  1. Участь у проєкті можуть брати юні українці, які проживають в Україні та за її межами. 
  2. Твори та малюнки мають бути авторськими без використання штучного інтелекту. У деяких випадках може бути врахована допомога дорослих. 
  3. Твори мають бути збережені у форматі .doc (docx), а малюнки у .jpec та підписані прізвищем та ім’ям учасника.
  4. Від одного учасника приймається 1-5 роботи. Наприклад, 1 твір та малюнки до нього. 
  5. Під час подання творів у листі написати коротку інформацію про себе та контактні дані. У темі листа зазначити “Україна – наш дім: збірник спогадів, думок, планів маленьких українців”.
  6. Подання даних про себе та твори автоматично дають згоду на використання у збірці. 
  7. Надсилати роботи до 29 лютого 2024 року на електронну адресу  [email protected] тут можна отримати відповіді на запитання.

Участь безкоштовна. За бажанням можна залишити донат на рахунок партнера ініціативи – міжнародного благодійного фонду «Здоров’я майбутнього», зокрема, зараз йде збір для друку книг шрифтом Брайля https://braillem.com/dopomozhy-proyektu-brailem/.

Вас може зацікавити

У Харкові на базі ХНАТОБ запрацював «Український АРТ ХАБ «Мистецька ФОРТЕЦЯ»

У Харкові на базі ХНАТОБ запрацював «Український АРТ ХАБ «Мистецька ФОРТЕЦЯ»

У Бабиному Яру в День пам’яті українців, які рятували євреїв під час Другої світової війни, відбулась міжконфесійна молитва

У Бабиному Яру в День пам’яті українців, які рятували євреїв під час Другої світової війни, відбулась міжконфесійна молитва