Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

До Дня Європи в Києві пройшов фестиваль «#РазомДіємо Фест»

Сьогодні, 25 травня, у Мистецькому Арсеналі в Києві відбувся «#РазомДіємо Фест», який організувала Представництво Європейського Союзу в Україні

Цей захід продовжив нову комунікаційну кампанію «Разом діємо. Разом ми — Європа» про підтримку ЄС для організацій громадянського суспільства та медіа.

«Ми організували цей захід, щоб відсвяткувати роботу громадянського суспільства, багатьох організацій, а також незалежних медіа. Ми завжди підтримували громадянське суспільство, але після 24 лютого 2022 року ця підтримка набула ще більшого значення. Багато організацій тоді, всі разом, стали зробити неймовірні речі. Буквально надзвичайні люди робили надзвичайні речі. Тож у цей день ми дійсно святкуємо стійкість українців та їх хоробрість. Все те, що ми робимо на шляху до європейської інтеграції», – сказала Посол Європейського Союзу в Україні Катаріна Матернова.

Фестиваль розпочався з дискусійної панелі про допомогу Україні від ЄС та роль громадянського суспільства у прокладанні шляху до Європейського Союзу. 

«Українці мають багату культуру та традиції, і ми ними пишаємося. Ті цінності, які сповідує сьогодні українське суспільство, відповідають найвищим вимогам розвитку людства. Сьогодні Україна захищає ідентичність всього європейського континенту, культурні і взагалі людські цінності. Ми готові взяти і взяли сьогодні на себе місію протистояння ворогу, який стоїть не тільки проти України, а проти всього світу», – сказав т. в. о. Міністра культури та інформаційної політики України Ростислав Карандєєв. 

Також у програмі фестивалю: кіно просто неба, виступи громадських активістів, майстеркласи з творчості, конкурси та цікавинки для всієї родини, артстіна та фотозона, вулична виставка й алея громадських організацій.

Вас може зацікавити

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: на Харківщині відбувся концерт брасс-квінтету Національної філармонії України

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: на Харківщині відбувся концерт брасс-квінтету Національної філармонії України

Future Simple Hack: оголосили переможців другого EdTech-хакатону

Future Simple Hack: оголосили переможців другого EdTech-хакатону