Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Фундація OBMIN організовує серію онлайн-воркшопів для українських музеїв «FILLING BLIND SPOTS #museums have a voice»

Фундація OBMIN, у співпраці з Міністерством культури та інформаційної політики України й за підтримки Посольства Німеччини у Варшаві, організовує серію онлайн-воркшопів для українських музеїв «FILLING BLIND SPOTS #museums have a voice».

З вересня до кінця грудня будуть проходити воркшопи з ефективної комунікації та лекції експертів щодо широкого розуміння промоції, сторітелінгу та побудови сучасного наративу у виставкових проєктах. На всіх зустрічах буде доступний синхронний переклад на українську мову.

Найближчі дати онлайн-воркшопів для українських музеїв:

25 вересня, 11:00: «Поліфонія пам’яті в наративному музеї – спільний досвід та їхні різні інтерпретації в Домі європейської історії», лекція Joanny Urbanek (кураторка, Дім європейської історії в Брюсселі).

9 жовтня, 11:00: семінари з ефективної комунікації, професор Jacek Wasilewski, Konrad Kiljan, медіаексперти, Варшавський університет.

23 жовтня, 11:00: «З приватного сектору в державний. Як ефективно комунікувати інституціям культури в конкурентному середовищі» лекція Robert Zydel (директор Державного етнографічного музею у Варшаві).

Для участі потрібно  заповнити  аплікаційну форму.

Довідково

Основна місія OBMIN – підтримка видимості української культури за кордоном, підтримка розвитку компетенцій музейників та розбудова інституційного партнерства з музеями Польщі, Німеччини та інших європейських країн. Наразі на платформі представлені 54 музеї з усіх регіонів країни.

Вас може зацікавити

Україна запускає платформу для обʼєднання молоді у світі «UA – Ukrainian Abroad»

Україна запускає платформу для обʼєднання молоді у світі «UA – Ukrainian Abroad»

На Європейській площі в Києві відкрили скульптуру, присвячену 75-й річниці НАТО

На Європейській площі в Києві відкрили скульптуру, присвячену 75-й річниці НАТО