Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Future Perfect та CASES запускають акселераційну програму для креативних індустрій

Соціальна мережа та освітня платформа для кративних індустрій CASES приєдналась до мовної програми Future Perfect та запускає безоплатну акселераційну програму для креативних індустрій — Creativity Beyond Borders.

Мета програми — допомогти креативній індустрії презентувати свої послуги англійською мовою для виходу на міжнародні ринки, а також опанувати знання про міжнародний PR, маркетинг та ШІ для бізнесу.

«Окрім потужних технологічних можливостей, Україна також має великий потенціал для розвитку креативних індустрій та виходу на міжнародний ринок. Водночас існує низка викликів для учасників ринку, одним з яких є володіння англійською мовою. Вміння впевнено вести ділові переговори та використовувати технічну лексику є критично важливими для взаємодії з партнерами з усього світу. За результатами дослідження, опитані підприємці зазначають про потребу в англійській для розвитку власного бізнесу», — зазначила заступниця Міністра цифрової трансформації України з питань європейської інтеграції Валерія Іонан. 

Навчання за програмою Creativity Beyond Borders стартує 10 квітня та буде доступним для українців на постійній основі.

Курс складатиметься із вебінарів від фахівців з українських та міжнародних компаній. Серед основних тем:

  • як ефективно продавати послуги та укладати угоди; 
  • які юридичні особливості при роботі з іноземцями;
  • як залучати контракти від іноземних компаній;
  • яка інфраструктура потрібна для бренду;
  • як штучний інтелект може допомогти в міжнародній експансії.

Крім того, засновники та експерти компаній, які представлені на ринках Європи, США та інших країн, поділяться досвідом та практичними порадами. Також юридичні партнери нададуть документи, що можна використовувати для підписання угод. 

«Попри деякі позитивні зрушення, українські креативні команди ще погано інтегровані в глобальний ринок. Відповідно до інтерв’ю, які проводили CASES з власниками креативних бізнесів, лише близько 10% компаній мають вибудуваний процес залучення клієнтів з-за кордону. Через надмірну зосередженість на внутрішньому ринку креативні бізнеси надміру чутливі до будь-яких криз, що трапляються тут. І особливо сильно це було відчутно в перші 3 місяці повномасштабної війни, коли половина учасників ринку сповільнилась чи навіть зупинилась.  При цьому ми бачимо, що навпаки, компанії, що налагодили роботу з зовнішніми ринками набагато впевненіше проходять випробовування. Тож експансія за межі України є стратегічним напрямком розвитку галузі. Цей курс покликаний допомогти та надихнути команди до такого кроку», — розповів CEO CASES  Анатолій Попель. 

Зареєструватися на акселераційну програму та ознайомитися з її деталями можна за посиланням

CASES — соціальна мережа та EdTech-платформа для креативних індустрій. CASES є найбільшою креативною спільнотою України. На платформі можна навчатись 
або викладати, розвивати власне портфоліо 
та вести блог, ділитися новинами та відкривати для себе нові ідеї, а також знаходити 
партнерів для співпраці.

Мовна програма Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки  USAID / UK Aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» та Фонду Східна Європа. Партнер проєкту — міжнародна технологічна компанія Mastercard.

Вас може зацікавити

У Національній бібліотеці Болгарії відкрили «Літературний куточок України»

У Національній бібліотеці Болгарії відкрили «Літературний куточок України»

У Лаврі відкрилась виставка Богородичних ікон на ящиках з-під набоїв

У Лаврі відкрилась виставка Богородичних ікон на ящиках з-під набоїв