Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Керівник з навчання у McDonalds та автори бестселерів проведуть безкоштовні вебінари завдяки МКІП і AcademyOcean

У червні 2022 року українська компанія AcademyOcean запустила соціальний проєкт Coaching for Ukraine для підтримки українських L&D та HR спеціалістів.

Мета проєкту — надати українським фахівцям можливість безоплатно навчатися у глобальних експертів та допомогти побудувати в Україні найкращу світову культуру роботодавців.

За місяць реалізації проекту вже було проведено 8 онлайн-зустрічей, які відвідало понад 3000 учасників. Загалом до навчальної академії приєдналося більш ніж 850 спеціалістів. Таким чином вдалося створити активне HR ком’юніті, де українські фахівці діляться власним досвідом та впроваджують в роботу набуті знання.

Прикметно, що до проєкту команда залучила відомих світових експертів та лідерів думок у галузі навчання та розвитку, таких як Робін Хойл (входить до 15 найвпливовіших людей L&D світу) та Дональд Тейлор (очільник лондонської конференції навчальних технологій “Learning Technologies Conference”). А також відомих спікерів проєкту TED, як Тод Дьюет та популярних авторів курсів на Udemy та Linkedin Learning.

Окрім того, завдяки підтримці проєкту Міністерством культури та інформаційної політики України, команді AcademyOceanвдалося запросити нових спікерів, серед яких:

  • Tran Lan — директор з навчального дизайну та технологій McDonald’s;

  • Dave Crenshaw — відомий американський спікер, експерт з лідерства, автор бестселера з управління часом «Міф про багатозадачність» тощо.

Відтак для українських спеціалістів участь у проєкті є гарною можливістю познайомитися зі світовими практиками L&D та HR, розвинути нові навички й змінити спосіб мислення.  

Щоб приєднатися до проєкту, зареєструйтеся за цим посиланням: Зареєструватися

Що чекає на учасників:

  • щотижневі онлайн заходи у Zoom (безкоштовно);

  • синхронний переклад на українську та записи виступів;

  • міжнародні експерти з лідерства, L&D та HR;

  • можливість познайомитися з кращими світовими практиками навчання та розвитку працівників;

  • онлайн академія від AcademyOcean, де можна прослухати попередні лекції спікерів.

Вас може зацікавити

Народний музей Барської кераміки запрошує майстрів гончарного, образотворчого та фотомистецтва на резиденцію в місті Бар Вінницької області

Народний музей Барської кераміки запрошує майстрів гончарного, образотворчого та фотомистецтва на резиденцію в місті Бар Вінницької області

Відтепер традиція дзвонарства у Львові серед Національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини України

Відтепер традиція дзвонарства у Львові серед Національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини України