Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Контент телеканалу FREEДOM в інтернеті переглянули понад 5 млрд разів

За 9 місяців сумарна кількість переглядів контенту російськомовного інформаційного марафону FREEДОМ у соціальних мережах та партнерських каналах перетнула позначку у 5,1 млрд. У листопаді матеріали телеканалу у діджитал переглянули близько півмільярда разів.

Продовжує зростати кількість переглядів з російської федерації та Казахстану. Зокрема, загальна частка користувачів з росії, які регулярно дивляться FREEДОМ, збільшилася до 58,5%.

У ТОП міст за переглядами: Москва, Санкт-Петербург, Краснодар та Єкатеринбург.

Важливо зазначити, що у рейтингу за переглядами серед топ-міст лише тимчасово окуповані Севастополь та Сімферополь знаходяться на 27 та 32 місцях відповідно. Інші українські міста до топ-50 міст не потрапили.

Контент телеканалу FREEДОМ транслюється також англійською та арабською мовами. За 2022 рік контент ДП «МПІУ» англійською та арабською на діджитал-платформах іномовлення переглянули понад 1,2 мільярда разів. 

Топ-5 країн UATV English: США, Великобританія, Канада, Австралія, Німеччина. Топ-5 країн UA Arabic: Алжир, Ірак, Саудівська Аравія, Мароко та Єгипет.

Довідково

Телеканал іномовлення України FREEДOM створений для тих, хто розмовляє російською мовою та шукає правду про те, що відбувається в Україні, Східній Європі, росії та світі. FREEДОМ присутній у понад 700 кабельних, DTH, IPTV мережах у 44 країнах світу, а також у пакетах 10 ОТТ-платформ, які здійснюють транскордонне надання телевізійних послуг. Станом на сьогодні приблизна потенційна телевізійна аудиторія телеканалу становить понад 80 млн домогосподарств.

 

Вас може зацікавити

МКІП внесе садибу Зеленських до Державного реєстру нерухомих пам’яток України, наразі крок за КМДА

МКІП внесе садибу Зеленських до Державного реєстру нерухомих пам’яток України, наразі крок за КМДА

Національний музей Голодомору-геноциду отримав художню концепцію майбутньої експозиції другої черги

Національний музей Голодомору-геноциду отримав художню концепцію майбутньої експозиції другої черги