Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Kyiv Contemporary Music Days оголосить переможців грантової програми для музикантів Instrumental

9 квітня о 19:00 розпочнеться онлайн-подія, під час якої оголосять результати програми Instrumental, яку проводила освітньо-концертна платформа сучасної академічної музики Kyiv Contemporary Music Days (KCMD). 

Під час заходу організатори розкажуть про перебіг грантової програми, оголосять імена переможців та переможниць. Водночас учасники зустрічі дізнаються про нові можливості для українських митців від KCMD.

Подія транслюватиметься онлайн зі сторінок Kyiv Contemporary Music Days на Facebook та YouTube. Також можна долучитися до Zoom-конференції, щоб мати змогу особисто поспілкуватися з командою KCMD та переможцями програми.

Щоб отримати посилання на зустріч у Zoom, слід заповнити коротку форму.

Програму Instrumental створено за підтримки Gesellschaft zur Verwertung von Leistungsschutzrechten, Goethe-Institut Ukraine та Ernst von Siemens Musikstiftung. Головним інформаційним партнером програми є Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти.

Нагадаємо, що грантова програма Instrumental стартувала у грудні 2023 року. Грошова допомога призначена для придбання нового або вживаного інструмента та аксесуарів до нього, а також на ремонт, реставрацію, обслуговування та покращення наявного інструмента.

Вас може зацікавити

Future Simple Hack: оголосили переможців другого EdTech-хакатону

Future Simple Hack: оголосили переможців другого EdTech-хакатону

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: в рамках Українського АРТ ХАБу відбувся святковий концерт до Дня Конституції України

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: в рамках Українського АРТ ХАБу відбувся святковий концерт до Дня Конституції України