Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

МКІП працює над створенням Експертної ради з комунікацій безбар’єрності 

Переглянути фотоальбом

29 січня за участі представників Міністерства культури та інформаційної політики відбулася робоча зустріч зі створення Експертної ради з моніторингу й оцінювання комунікацій безбар’єрності. Мета ініціативи – вдосконалення процесів інформування суспільства щодо заходів Національної стратегії зі створення безбарʼєрного простору в Україні та загальних наративів політики.

Під час зустрічі учасники визначили пріоритети та ключові вектори роботи Експертної ради, а також обговорили внесення змін до комунікаційної стратегії безбар’єрності та брендбуку. PR-експерти зі сфери бізнесу та міжнародних організацій змогли поділитися власним професійним досвідом, запропонувати ідеї та рішення для покращення комунікацій.

До складу нового консультативно-дорадчого органу увійдуть представники Офісу Президента України, фахівці з публічних комунікацій зі сфери медіа, бізнесу та громадських організацій.

За ініціативи Першої Леді України Олени Зеленської, у 2021 році Уряд схвалив Національну стратегію зі створення безбар’єрного простору до 2030 року

Метою політики безбар’єрності є забезпечення рівних можливостей для кожної людини в реалізації її прав. Йдеться про доступ до роботи, інформації, освіти, сфери послуг, можливості безперешкодно пересуватися, соціалізуватися та залучатися у життя суспільства.

Для вживання коректної лексики та наративів згідно з принципами безбар’єрності рекомендуємо використовувати Довідник безбар’єрності.

Вас може зацікавити

У Національній бібліотеці Болгарії відкрили «Літературний куточок України»

У Національній бібліотеці Болгарії відкрили «Літературний куточок України»

У Лаврі відкрилась виставка Богородичних ікон на ящиках з-під набоїв

У Лаврі відкрилась виставка Богородичних ікон на ящиках з-під набоїв