Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

МКІП проводить опитування про наявність альтернативних форматів інформаційного супроводу в закладах культури та мистецької освіти

Міністерство культури та інформаційної політики України проводить опитування, аби визначити рівень використання та методи застосування,  а також необхідні види альтернативних форматів інформаційного супроводу в закладах культури та закладах освіти у сфери культури. Це, зокрема, титрування, аудіодискрипція (тифлокоментування) та українська жестова мова. 

Важливо визначити ті формати, на які є найбільший запит в закладах культури сфери управління МКІП та закладах освіти в сфері культури.

Участь в опитуванні беруть підприємства, установи, організації та заклади освіти у сфері культури.

Після отримання результатів такого опитування Український культурний фонд проаналізує відповіді та надасть рекомендації, аби наблизити сферу культури до головної мети – створення безбар’єрного середовища для всіх людей в Україні. 

Нагадаємо, опитування провели на виконання пункту 40 плану заходів з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року.

Додатково:

Довідник безбар’єрності

Гайд безбар’єрних подій 

Брендбук з безбар’єрності 

Рекомендації щодо викладення інформації суб’єктами владних повноважень у форматах, що забезпечують доступність її сприйняття 

Вас може зацікавити

Future Simple Hack: оголосили переможців другого EdTech-хакатону

Future Simple Hack: оголосили переможців другого EdTech-хакатону

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: в рамках Українського АРТ ХАБу відбувся святковий концерт до Дня Конституції України

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: в рамках Українського АРТ ХАБу відбувся святковий концерт до Дня Конституції України