Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

МКІП розширить співпрацю з громадськістю та залучатиме суспільство до прийняття рішень на всіх рівнях, – Ростислав Карандєєв

7 вересня під час Конгресу культури – 2023, т. в. о. міністра культури та інформаційної політики України Ростислав Карандєєв взяв участь в адвокаційному діалозі громадських експертів та представників влади «Реформи і відновлення гуманітарної сфери України: інституції культури та національної пам’яті». Тема цієї панельної дискуції – «Презентація бачення політик у сфері культури». 

Переглянути фотоальбом

В основі діалогу — документ політик «Бачення України 2030: соціально-гуманітарна сфера», у якому представлено бачення реформування та відновлення України у соціально-гуманітарній сфері. Документ створений Коаліцією «Реанімаційний пакет реформ» разом зі Школою політичної аналітики та 50 незалежними громадськими експертами за підтримки Програми сприяння громадській активності «Долучайся!».

«Завжди реформи йшли від суспільства. Держава ж має вчасно відчути запит громадськості та якомога швидше реагувати на нього через доступні інструменти. Держава необхідна там, де потрібне встановлення чітких, якісних і зручних для всіх правил у конкурентному середовищі та для справедливого розподілу державного ресурсу. Творче середовище також є конкурентним. Сьогодні ми маємо посилити діалог з громадськістю. Кожен має право бути почутим. Вже зараз  ми розпочнемо процес створення громадського утворення при міністерстві та будемо залучати суспільство якомога більше до прийняття рішень на всіх рівнях», – зазначив Ростислав Карандєєв.

Нагадаємо, т. в. о. міністра культури та інформаційної політики України також виступив під час відкриття Конгресу культури – 2023. Цьогоріч його тема: «Ukraine! Unmuted: Україна бере голос». 

Вас може зацікавити

Future Simple Hack: оголосили переможців другого EdTech-хакатону

Future Simple Hack: оголосили переможців другого EdTech-хакатону

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: в рамках Українського АРТ ХАБу відбувся святковий концерт до Дня Конституції України

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: в рамках Українського АРТ ХАБу відбувся святковий концерт до Дня Конституції України