Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

МКІП: Відбулось засідання Комісії з питань призначення держстипендій діячам культури і мистецтва

14 липня 2020 року в приміщенні Міністерства культури та інформаційної політики України відбулось чергове засідання Комісії з питань призначення державних стипендій видатним діячам культури і мистецтва.

На розгляд Комісії було подано 123 кандидатури для отримання державних стипендій видатним діячам культури і мистецтва.

За результатами конкурсного відбору Комісією запропоновано надати 36 довічних та 86 дворічних державних стипендій видатним діячам культури і мистецтва з метою стимулювання їх творчої праці та засвідчення видатних особистих досягнень.

Водночас інформуємо, що чергове засідання Комісії з питань призначення державних стипендій видатним діячам культури і мистецтва заплановано на листопад поточного року.

Відповідно до Положення «Про Комісію з питань призначення державних стипендій видатним діячам культури і мистецтва» (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0241-15#Text) заявки на здобуття стипендій приймаються від будь-яких організацій сфери культури та органів місцевого самоврядування протягом року.

На здобуття Стипендій подаються такі документи:

  • клопотання про призначення Стипендії;

  • інформація про творчі досягнення кандидата, який висувається на здобуття Стипендії;

  • витяг з протоколу засідання колегії (правління, секретаріату, ради) органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій, президій галузевих академій наук, закладів культури, вчених, педагогічних і художніх рад, творчих спілок та інших громадських організацій;

  • копія першої сторінки паспорта;

  • копія реєстраційного номера облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті).

Документи та пропозиції щодо кандидатур на отримання Стипендій, необхідно подавати до Міністерства культури та інформаційної політики України за адресою: 01601, м. Київ, вул. Івана Франка, 19, каб. 315. Секретар – головний спеціаліст Логінова Вікторія Михайлівна.

Телефон для довідок: (044) 234-63-88

Вас може зацікавити

Суд підтвердив, що УПЦ не має правових підстав перебувати на території Єлецького монастиря

Суд підтвердив, що УПЦ не має правових підстав перебувати на території Єлецького монастиря

1085 об’єктів культурної спадщини постраждали в Україні через російську агресію

1085 об’єктів культурної спадщини постраждали в Україні через російську агресію