Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

«Мистецька фортеця»: журналісти Харківщини відзначили своє професійне свято

Події

У межах Українського АРТ ХАБу «Мистецька фортеця», проєкту Міністерства культури та інформаційної політики України, у Харкові в неформальній обстановці журналісти відзначили своє професійне свято.

Розпочався цей вечір із хвилини мовчання в пам’ять про тих, хто віддав своє життя за нашу свободу та незалежність.

«Сьогодні професійний день тих, хто знає ціну слова і силу правди. Ви з перших днів тримаєте інформаційний фронт. Під обстрілами, на лінії фронту і на передових позиціях ви, ризикуючи своїм життям, доносите правду до людей. Саме журналісти з Харкова вибороли перший в Україні Оскар, показавши чесно всьому світу російські злочини в Маріуполі.Сьогодні ви маєте величезний вплив на формування думок мільйонів людей. Це велика сила, разом із тим — відповідальність. Дякуємо за роботу! Із професійним днем вас, журналісти!», — сказав голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Із привітальним словом до присутніх також звернувся і генеральний директор-художній керівник ХНАТОБ ім.М.В.Лисенка, заслужений діяч мистецтв України Ігор Тулузов, наголосивши, що театр давно і плідно контактує з журналістами Харківщини.

«Схід опера, радий співпрацювати з вами і вдячний за те, що об’єктивно та оперативно висвітлюєте наші театральні події. Новий проєкт Міністерства культури та інформаційної політики України «Український АРТ ХАБ «Мистецька фортеця, який вдалося реалізувати на базі нашого театру, покликаний сприяти психологічній підтримці наших співвітчизників. Ми чекаємо вас на наших заходах і бажаємо більше гарних новин. Легкого вам пера і влучного слова, міцного здоров’я, добра та миру в Україні!», — зазначив він.

Музичним привітанням від хнатобівців став концерт симфонічного оркестру під орудою заслуженого діяча мистецтв України Юрія Яковенка «Мелодії кохання». У програмі звучали також і саундтреки до кінострічок, зокрема «Чоловік і жінка» Ф.Ле, «Pretty Woman» Р.Орбісона («Красуня»), «Moon River» Г.Манчіні («Сніданок у Тіффані»), «Hallelujah» Л. Коена з мультфільму «Шрек» та багато інших, не менш прекрасних мелодій.

Вас може зацікавити

Future Simple Hack: оголосили переможців другого EdTech-хакатону

Future Simple Hack: оголосили переможців другого EdTech-хакатону

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: в рамках Українського АРТ ХАБу відбувся святковий концерт до Дня Конституції України

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: в рамках Українського АРТ ХАБу відбувся святковий концерт до Дня Конституції України