Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

На Донеччині триває мистецький проєкт: «Культурний фронт» побував у Cлов’янській та Святогірській громадах

5 липня 2023 року артисти Харківського національного академічного театру опери та балету завітали у м. Слов’янськ і м. Святогірськ Донецької області. Це День звільнення міст Слов’янська і Краматорська від проросійських терористів у 2014 році. Відтоді щороку місцеві мешканці визволених міст, а з ними й вся Україна згадують цю радісну подію та вшановують пам’ять загиблих.

Переглянути фотоальбом

Наразі музична й емоційна підтримка необхідні мешканцям Слов’янська і Святогірська. Глядачі тепло приймали артистів та із задоволенням слухали українські пісні: «Ой у лузі червона калина», «Добрий ранок, Україно!», «Я ніколи нікому тебе не віддам», «Україно це ти», «Незламна», «Заспіваємо пісню за Україну». Гімн України підхопили всі присутні й заспівали могутнім хором. Таке спільне виконання українських пісень надало потужний емоційний тон заходу. Наприкінці заходу очі присутніх сяяли, а на обличчях з’явилися щасливі посмішки.

Нагадаємо, на території Донецької області триває мистецький проєкт «Культурний фронт». Проєкт реалізовано за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України та Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти, а також Донецької облдержадміністрації. Мета проєкту – надання сучасних культурних послуг жителям області, поліпшення психоемоційного стану мирних мешканців Донецької області, які в силу певних обставин потребують емоційного розвантаження.

Вас може зацікавити

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: на Харківщині відбувся концерт брасс-квінтету Національної філармонії України

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: на Харківщині відбувся концерт брасс-квінтету Національної філармонії України

Future Simple Hack: оголосили переможців другого EdTech-хакатону

Future Simple Hack: оголосили переможців другого EdTech-хакатону