Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

На засіданні Експертної ради з комунікацій безбар’єрності обговорили зміни до Комунікаційної стратегії та брендбуку

Сьогодні, 26 березня, відбулося засідання Експертної ради з комунікацій безбар’єрності, під час якого фахівці обговорили зміни до Комунікаційної стратегії для підтримки реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року.

Переглянути фотоальбом

У засіданні взяв участь т. в. о. Міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв. 

«Ми з вами працюємо задля результату, роблячи потрібну і важливу справу, яка покращить нашу країну. Адже демократичне суспільство, яке ми вибудовуємо, базується на цінностях взаємоповаги, доступності, інклюзії кожного громадянина до процесів, що відбуваються в державі. Розроблена стратегія затвердить наші подальші кроки, виявить, на що варто звернути увагу, аби рішення державних органів та громадянського суспільства узгоджувалися із принципами безбар’єрності», — сказав він.  

Ростислав Карандєєв подякував усім членам Експертної ради з комунікацій безбар’єрності та  Радниці-уповноваженій Президента України з питань безбар’єрності Тетяні Ломакіній, та відмітив, що рамки інклюзивності в Україні продовжують розширюватися. 

У засіданні взяли участь члени Експертної ради, представники міністерств та інших ЦОВВ. Під час зустрічі експерти розглянули та прийняли пропозиції щодо внесення змін до Комунікаційної стратегії та тематичного брендбуку. Ці документи з урахуванням усіх рекомендацій будуть затверджені під час засідання Ради безбар’єрності наприкінці цього місяця. 

Нагадаємо, за ініціативи Першої Леді України Олени Зеленської, у 2021 році Уряд схвалив Національну стратегію зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

Метою політики безбар’єрності є забезпечення рівних можливостей для кожної людини, ​​незалежно від її віку, статі та стану здоров’я.
Для вживання коректної лексики та наративів згідно з принципами безбар’єрності рекомендуємо використовувати Довідник безбар’єрності.

Вас може зацікавити

У Києві презентували книгу «Нематеріальна культурна спадщина як найголовніший інструмент збереження української нації» 

У Києві презентували книгу «Нематеріальна культурна спадщина як найголовніший інструмент збереження української нації» 

Держкомтелерадіо припинив розповсюдження інтернет-магазинами майже 700 найменувань російських книг

Держкомтелерадіо припинив розповсюдження інтернет-магазинами майже 700 найменувань російських книг