Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Оголошено результати конкурсу «Підтримка українських переселенців та культурного і креативного секторів України» програми ЄС «Креативна Європа» за 2022-й рік

На Порталі Funding & tender opportunities (FTOP) опубліковано результати спеціального конкурсу для підтримки українських переселенців та культурного і креативного секторів України програми Європейського Союзу «Креативна Європа» за 2022-й рік.

Мета конкурсу – підготовка післявоєнного відновлення українського культурного сектору, а також допомога українським митцям і культурним організаціям у створенні та демонстрації своїх проєктів в Україні та країнах-учасницях «Креативної Європи». 

Загальний бюджет конкурсу – 5 мільйонів євро. 

За даним конкурсом для розподілу фінансування буде відібрано всього три проєкти – консорціуми, одним учасником в кожному з яких буде організація з України. На сьогодні маємо два підтверджених проєкти-консорціуми: 

Інформацію щодо третього успішного проєкту даного конкурсу буде опубліковано згодом.

«Вітаю колег і дякую за якісну роботу з підготовки заявок! Європейські гранти – системна і складна робота не тільки над описом проекту, а й над розбудовою партнерських зв’язків. Навички і компетенції, що життєво необхідні українським інституціям», – зазначила Галина Григоренко, заступник Міністра культури та інформаційної політики.

Вас може зацікавити

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: на Харківщині відбувся концерт брасс-квінтету Національної філармонії України

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: на Харківщині відбувся концерт брасс-квінтету Національної філармонії України

Future Simple Hack: оголосили переможців другого EdTech-хакатону

Future Simple Hack: оголосили переможців другого EdTech-хакатону