Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

«Пам’яті нескорених»: відома канадська диригентка Кері-Лінн Вілсон візьме участь у концерті-реквіємі Львівської національної опери

22 лютого Львівська національна опера до річниці повномасштабної війни виконає концерт-реквієм «Пам’яті нескорених». У ньому візьме участь відома канадська диригентка Кері-Лінн Вілсон, яка заснувала оркестр за участю українських біженців Ukrainian Freedom Orchestra, аби підтримати Україну.

Солісти, хор та оркестр театру, а також всі присутні вшанують пам’ять загиблих воїнів ЗСУ та всіх жертв російського терору на концерті-реквіємі.

Подія ініційована Міністерством культури та інформаційної політики України та Львівською національною оперою. Запис концерту буде здійснений «Радіо Культура» та переданий до Європейської мовної спілки для трансляції європейськими радіостанціями. В ефірі Радіо Культура запис концерту «Пам’яті нескорених» прозвучить 24 лютого. 

За диригентським пультом – всесвітньо відома Кері-Лінн Вілсон, канадська диригентка українського походження. Саме під її орудою у співпраці з Польською національною оперою та Метрополітен-опера влітку 2022-го відбувся світовий тур «Ukrainian Freedom Orchestra»/«Українського оркестру свободи», під час якого українські музиканти виступили у найбільших містах Європи та Америки.

Подія відбудеться 22 лютого о 18:00

Всі деталі тут.

Вас може зацікавити

Future Simple Hack: оголосили переможців другого EdTech-хакатону

Future Simple Hack: оголосили переможців другого EdTech-хакатону

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: в рамках Українського АРТ ХАБу відбувся святковий концерт до Дня Конституції України

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: в рамках Українського АРТ ХАБу відбувся святковий концерт до Дня Конституції України