Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Протягом 2023 року Національна бібліотека України для дітей прийняла майже 50 тисяч відвідувачів 

Національна бібліотека України для дітей презентувала звіт перед громадськістю та партнерами про свою діяльність у 2023 році за напрямами обслуговування користувачів та діяльності наукових відділів, що координують мережу спеціалізованих бібліотек для дітей.

Так, за 2023 рік співробітники бібліотеки підготували та провели 1957 масових заходів, які відвідали 46394 читачи. Також відбулося 79 екскурсій, завдяки яким бібліотеку відвідало 2182 людини – дітей та дорослих. 

Водночас установа виконувала функції науково-дослідного методичного та координаційного центру з питань бібліотекознавства, бібліографознавства, документознавства для мережі спеціалізованих бібліотек для дітей. Фахівці дитячої бібліотеки взяли участь у розробленні державної політики в галузі бібліотечної справи та її реалізації, сприяли збереженню та захисту мережі бібліотек для дітей. Крім того, співробітники активно долучалися до всіх тематичних заходів країни.

Також бібліотека організувала та провела 9 всеукраїнських конкурсів, де взяли участь понад 35 тисяч дітей

Учасники зустрічі акцентували на потужній роботі дитячої бібліотеки та на незламності колективу, що вкотре підтверджують необхідність мережі спеціалізованих дитячих бібліотек для суспільства.

Генеральний директор бібліотеки Алла Гордієнко подякувала колективу та партнерам, запевнивши, що установа надалі продовжуватиме обслуговувати користувачів та надаватиме інформаційні та бібліотечні послуги, щоб забезпечити змістовне дозвілля для українців.

Вас може зацікавити

Масштабна діджиталізація сфери – один з пріоритетів МКІП, – Анастасія Бондар

Масштабна діджиталізація сфери – один з пріоритетів МКІП, – Анастасія Бондар

У Харкові на базі ХНАТОБ запрацював «Український АРТ ХАБ «Мистецька ФОРТЕЦЯ»

У Харкові на базі ХНАТОБ запрацював «Український АРТ ХАБ «Мистецька ФОРТЕЦЯ»