Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

«Протидія дезінформації та стратегічні комунікації»: у Києві відбувся триденний тренінг для комунікаційників Запорізької області

Протягом трьох днів, з 13 до 15 травня, у Києві проходив тренінг «Протидія дезінформації та стратегічні комунікації». Він був організований Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, Міністерством культури та інформаційної політики України за підтримки UNDP в Україні та фінансування уряду Японії.

З вступним словом до учасників звернувся заступник Міністра культури та інформаційної політики України з питань європейської інтеграції Тарас Шевченко. Він заявив про вагоме значення розвитку освітнього компонента та роботи з обладміністраціями.

«Ми раді, що завдяки нашим партнерам з UNDP та за фінансової підтримки уряду Японії ми маємо можливості проводити ці навчальні події, привозити людей до Києва та разом із Центром стратегічних комунікацій, який міністерство заснувало три роки тому, проводити та розвивати освітній компонент. Робити це системно, працювати із різними обласними адміністраціями», — сказав Тарас Шевченко.

Заступник Міністра також зазначив: «Ті регіони, що перебувають на лінії фронту, ті регіони, що частково окуповані, і відповідно представники обласних і районних адміністрацій яких також здійснюють комунікацію на тимчасово окуповані території, є пріоритетними. Закликаю вас взяти від цього навчання якомога більше користі, знань, контактів».

Протягом трьох днів комунікаційники Запорізької області мали можливість розглянути такі теми, як протидія дезінформації, комунікаційна стратегія та план, а також кризові комунікації.

Вас може зацікавити

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: в рамках Українського АРТ ХАБу відбувся святковий концерт до Дня Конституції України

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: в рамках Українського АРТ ХАБу відбувся святковий концерт до Дня Конституції України

«Перед волею»: у Театрі Корифеїв відбулася всеукраїнська премʼєра вистави Євгена Лавренчука

«Перед волею»: у Театрі Корифеїв відбулася всеукраїнська премʼєра вистави Євгена Лавренчука