Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

«Різдво з Україною»: цьогоріч проєкт представлений на понад 30-ти ярмарках в 11 країнах Європи

Проєкт «Різдво з Україною» ініційовано та організовано Міністерством культури та інформаційної політики України у співпраці з партнерами. Мета проєкту — презентувати українську культуру, традиції та ремесла, аби нагадати європейцям про війну за свободу та ідентичність, у якій Україна протистоїть росії. 

3 грудня Україну представили на 16 Щорічному благодійному ярмарку Spouses of Heads of Missions (SHOM) Charity Bazaar під Почесним Патронатом Першої Леді Республіки Польща Агати Корнгаузер-Дуди. У події також взяли участь Посол України в Польщі Василь Зварич разом із дружиною.

На українському національному стенді та стенді фундації Uniters були представлені різноманітні українські продукти – сувеніри, вироби ручної роботи, запашна кава та українська кухня. Всі кошти, зібрані під час ярмарку, будуть направлені на благодійність, зокрема, на підтримку Uniters.

Також тривають інші святкові ярмарки, де можна знайти українську продукцію у рамках проєкту містах: Брно, Берлін, Дюссельдорф, Крефельд, Тампере, Турку, Вільнюс, Страсбург, Порту, Краків, Гданськ, Познань, Вроцлав, Сан Себастьян, Мадрид, Малага, Гранада, Гаага, Афіни, Скансен.

Вас може зацікавити

У Національній бібліотеці Болгарії відкрили «Літературний куточок України»

У Національній бібліотеці Болгарії відкрили «Літературний куточок України»

У Лаврі відкрилась виставка Богородичних ікон на ящиках з-під набоїв

У Лаврі відкрилась виставка Богородичних ікон на ящиках з-під набоїв