Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

У Києві прощалися з генеральним директором агентства «Інтерфакс-Україна» Олександром Мартиненком

Події

Сьогодні, 31 травня, на Байковому кладовищі попрощалися із засновником і генеральним директором інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна» Олександром Мартиненком. 

«Всі, хто спілкувався з Олександром, наповнювався цікавим ідеями, думками. Це коли спілкуєшся з мудрим вчителем та порадником, який це робить завжди щиро і з любов’ю. На будь-яке прохання він знаходив можливість допомогти. Стандарти журналістики, чесності, етики, які діяли в Інтерфакс-Україна, і загалом в усіх проєктах, до яких був причетний і які створював Олександр, й сьогодні важливі для кожного з нас», – сказав т. в. о. Міністра культури та інформаційної політики України Ростислав Карандєєв.

Всі фото Антоніни Вишневської

Олександр Мартиненко народився 22 серпня 1960 року у місті Харкові. Закінчив економічний факультет Харківського державного університету. У 2003 році став гендиректором «Інтерфакс-Україна».

Він без перебільшення один з найбільш відомих журналістів та медіа менеджерів Незалежної України. Ним було написано незчисленну кількість статей та інтерв’ю, а його внесок у розвиток журналістської справи став неоціненним. 

Під його керівництвом «Інтерфакс-Україна» протягом кількох десятиліть було одним з провідних інформаційних агентств України, яке завжди у своїй роботі дотримувалося високих журналістських стандартів і стало справжньою школою для цілого покоління українських медійників.

Співчуття рідним та близьким журналіста. Вічна памʼять!

Вас може зацікавити

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: на Харківщині відбувся концерт брасс-квінтету Національної філармонії України

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: на Харківщині відбувся концерт брасс-квінтету Національної філармонії України

Future Simple Hack: оголосили переможців другого EdTech-хакатону

Future Simple Hack: оголосили переможців другого EdTech-хакатону