Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

В Одеській національній науковій бібліотеці відбувся ІНТЕЛЕКТ-ФОРУМ

З 7  по 9  червня в Одесі відбувся Інтелект-форум-2024. Його провела Одеська національна наукова бібліотека. 

Урочисте відкриття форуму зібрало у головному читальному залі  найстарішої публічної книгозбірні України керівників та провідних фахівців бібліотек, видавництв, науковців, освітян, авторів і читачів, представників креативних індустрій, преси та громадськості з усіх куточків України.  

Учасників привітав т. в. о. Міністра культури та інформаційної політики України Ростислав Карандєєв. Він наголосив, що метою та завданням Інтелект-форуму є підвищення культурного, освітнього, інформаційного потенціалу України, зростання фахового та інтелектуального рівня професійної спільноти, консолідація зусиль громадянського суспільства і влади у розвитку культури українського народу. 

У рамках заходу відбулися ХХIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині», V ОдесаБібліоСаміт – Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю, круглий стіл з актуальних питань державної мовної політики та вітчизняного книговидання, виїзне Свято української книги в м. Чорноморську Одеської області.

Захід відбувся під егідою Міністерства культури та інформаційної політики України, за підтримки Одеської обласної державної адміністрації, Одеської обласної та Одеської міської рад, Державної установи «Український інститут книги» у співпраці з Українською асоціацією видавців та книгорозповсюджувачів, Державною науковою установою «Книжкова палата України імені Івана Федорова», Державною архівною службою України та іншими партнерами.

Вас може зацікавити

«Перед волею»: у Театрі Корифеїв відбулася всеукраїнська премʼєра вистави Євгена Лавренчука

«Перед волею»: у Театрі Корифеїв відбулася всеукраїнська премʼєра вистави Євгена Лавренчука

Театр імені Франка представить Україну на Авіньйонському театрально-мистецькому фестивалі

Театр імені Франка представить Україну на Авіньйонському театрально-мистецькому фестивалі