Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Відбулось чергове засідання Експертної Ради з комунікацій безбар’єрності МКІП

23 травня відбулося засідання Експертної Ради з комунікацій безбар’єрності Міністерства культури та інформаційної політики України, де учасники обговорили ключові теми та завдання дослідження теми безбар’єрності.

Фото Антоніни Вишневської

Переглянути фотоальбом

Участь у засіданні взяли представники Офісу Президента, профільних Міністерств Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору, комунікаційники  міністерств, а також – комунікаційні експерти з міжнародних, українських громадських організацій та бізнес-спільноти.

Під час обговорення дослідження щодо ставлення до питань безбарʼєрності та політики ветеранів, голова Центру соціальних змін та поведінкової економіки Андрій Длігач зазначив, що рівень обізнаності з поняттям безбарʼєрності зростає. Крім того, переважна більшість опитаних українців вважають безбарʼєрність новою важливою цінністю для суспільства.

Радниця – уповноважена Президента України з питань безбар’єрності Тетяна Ломакіна, підбиваючи підсумки засідання, зазначила, що «Безбарʼєрність — це філософія суспільства без обмежень, що ґрунтується на визнанні, повазі та цінності кожної людини без винятку».

Нагадаємо, Експертна Рада з комунікацій безбар’єрності МКІП працює як незалежний дорадчий орган і обʼєднує комунікаційних експертів та фахівців органів влади, громадських організацій і бізнес-спільнот.

Вас може зацікавити

Future Simple Hack: оголосили переможців другого EdTech-хакатону

Future Simple Hack: оголосили переможців другого EdTech-хакатону

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: в рамках Українського АРТ ХАБу відбувся святковий концерт до Дня Конституції України

«Мистецька ФОРТЕЦЯ»: в рамках Українського АРТ ХАБу відбувся святковий концерт до Дня Конституції України