Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Запрошуємо до участі у Молодіжній раді при МКІП

Міністерство культури та інформаційної політики України оголошує про створення Молодіжної ради при МКІП – постійного консультативно-дорадчого органу, який займатиметься підготовкою, наданням та розглядом пропозицій і рекомендацій від молоді щодо формування та реалізації державної політики у сферах культури та мистецтв, бібліотечної справи, музеїв, креативних індустрій, медіа та державної мовної політики тощо. Також Молодіжна рада проводитиме відповідні фахові консультації.

Долучитися до складу Молодіжної ради зможуть молоді люди віком від 18 до 35 років, зокрема, представники молодіжних громадських організацій і спілок, органів студентського самоврядування закладів вищої освіти та закладів фахової передвищої освіти, молодіжних центрів, а також молодіжні працівники. 

Важливою умовою для молоді, яка зацікавлена взяти участь у роботі  ради, є активна участь у громадському житті, досвід у роботі зі студентськими, волонтерськими, неурядовими, міжнародними інституціями, базові знання у сфері культури та інформаційної політики.

Про що важливо знати:

  • члени Молодіжної ради обиратимуться за результатами відповідного конкурсного відбору комісією, що затверджена наказом МКІП № 561 від 09.08.2024
  • Молодіжну раду буде сформовано у складі до 30 осіб; 
  • строк повноважень членів Молодіжної ради становитиме 2 роки;
  • участь у роботі Молодіжної ради – на громадських засадах і на безоплатній основі; 
  • формою роботи Молодіжної ради є засідання, які мають проводитися не менше ніж один раз на квартал. 

Ознайомитися детальніше з Положенням про Молодіжну раду при Міністерстві культури та інформаційної політики України можна тут.

Для участі у відборі заповніть анкету до 12:00 9 вересня 2024 року.

Відбір проходитиме в два етапи: розгляд анкет і онлайн-співбесіди. Після співбесід кожен кандидат отримає інформацію на електронну пошту.

Партнери: Рада з молодіжних питань при Президентові України та Мінмолодьспорт.

Молодіжна рада – це потужний інструмент, що дає можливість молодим людям взяти участь в реалізації державної політики в культурній та інформаційній сферах. Долучайтеся!

Вас може зацікавити

«Бібліотеки як простір психосоціальної підтримки»: 30 бібліотек із 6 областей України візьмуть участь у пілотному проєкті ЮНЕСКО

«Бібліотеки як простір психосоціальної підтримки»: 30 бібліотек із 6 областей України візьмуть участь у пілотному проєкті ЮНЕСКО

Цифровізація та міжнародна співпраця – ключ до збереження української культурної спадщини, — Анастасія Бондар

Цифровізація та міжнародна співпраця – ключ до збереження української культурної спадщини, — Анастасія Бондар