Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України» оголошує про початок проведення мистецького конкурсу

ДП «МПІУ» оголошує про початок проведення мистецького конкурсу з відбору проєктів для виробництва аудіовізуальних творів. Конкурс включає в себе: написання сценаріїв та створення аудіовізуальних творів, таких як телевізійні серіали, фільми, телефільми, документальні фільми та серіали, цикли документальних фільмів, короткометражних фільмів та анімацій.

Метою конкурсу є відбір оригінальних конкурентоспроможних проєктів для реалізації інформаційної політики держави, сприяння задоволенню культурних потреб аудиторії, підвищення патріотизму та національної свідомості українців.

Участь у конкурсі можуть прийняти юридичні особи будь-якої форми власності, що зареєстровані на території України, а також фізичні особи – підприємці, зареєстровані на території України. Юридичні особи та фізичні особи – підприємці мають здійснювати свою діяльність не менше ніж  2 роки на дату оголошення конкурсу, мають відповідний досвід діяльності у сфері культури та мистецтва, а також сукупний обсяг виробленого контенту не менше 25 комерційних годин або виробництва на замовлення не менше 50 комерційних годин. На конкурсний відбір від імені одного учасника може бути подано не більше 3 проєктів.

Для участі у конкурсному відборі учасники мають подати наступні документи:

1. Заявка на участь у конкурсному відборі проєктів.

2. Лист-гарантія.

3. Документи, які характеризують проєкт: у довільній формі загальний опис проєкту аудіовізуального твору (із зазначенням жанру, типу, хронометражу, кількості серій, орієнтовний кошторис проєкту тощо) який подається на конкурс.

4. Стислий зміст проєкту (синопсис, опис персонажів, режисерське бачення) та сценарій (за наявності).

5. Довідку про орієнтовний календарний план виробництва.

6. Довідку у довільній формі з зазначенням фільмографії, сценаріїв та/або інших робіт учасника та посилання на попередні проєкти (за наявності посилань).

7. Виписка або витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

8. Довідку про осіб, яких планується залучити до виконання проєкту (у разі залучення).

9. Довідку про наявність матеріально-технічної бази.

Документи, які подаються на конкурс мають бути викладені державною мовою.

Надіслати документи можна на електронну адресу: [email protected] одним листом, а в разі необхідності кількома листами, з однією темою. Тема повинна містити назву учасника.

Більше деталей про умови реєстрації можна знайти на сайті «FREEДОМ»

Вас може зацікавити

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ