Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Канал FREEДОМ у червні: понад 90% переглядів – іноземна аудиторія

У червні контент FREEДОМ був у трендах російського, білоруського, латвійського, литовського та естонського сегментів YouTube. Перегляди з-за кордону на YouTube-майданчиках каналу FREEДОМ сягнули понад 90%.

Традиційно високим був інтерес іноземної російськомовної аудиторії до заяв Президента України Володимира Зеленського та інформації про контрнаступ ЗСУ. 

Теми порушення прав людини, репресій, проявів расизму в рф, які канал FREEДОМ постійно тримає у фокусі, цікавлять російськомовну аудиторію як у самій росії, так і в країнах Центральної Азії. 

У червні середній показник переглядів відео під брендом FREEДОМ на діджитал-майданчиках державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України» та на YouTube-майданчиках партнерів каналу – українських медіагруп 1+1 media, Starlight Media, Inter Media Group серед закордонної аудиторії був стабільно високим – 79,1%. При цьому на YouTube-майданчиках ДП «МПІУ» перегляди з-за кордону зросли до 90,15%, з Росії – до 58,2%. 

Загалом у червні контент під брендом FREEДОМ на всіх діджитал-майданчиках українського державного іномовлення та партнерів отримав понад 400 млн переглядів.

Нагадаємо, FREEДОМ – канал українського державного іномовлення, орієнтований на російськомовних глядачів за межами України. Це ефективний інструмент руйнації російської пропаганди та джерело правдивої інформації про Україну для російськомовних глядачів за кордоном. За межами України FREEДОМ доступний через супутник, у кабельних, DTH, IPTV мережах та на отт-платформах. Також FREEДОМ можна дивитись по всьому світу на діджитал майданчиках ДП “МПІУ” та українських медіагруп-партнерів каналу – 1+1 media, Starlight Media, Inter Media Group.

Діджитал-майданчики, що транслюють FREEДОМ: YouTube FREEДОМ, Сайт FREEДОМ, Агрегатор FREEДОМ, Facebook TikTok, Telegram, YouTube УНІАН, YouTube Гроші, YouTube ТСН, YouTube 1+1, YouTube ICTV, YouTube ІНТЕР.

Вас може зацікавити

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ