Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Оголошено конкурс для композиторів на здобуття премії імені В. С. Косенка в 2023 році

Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти оголосило конкурс на здобуття премії імені В. С. Косенка 2023 року.

Премія присуджується за видатні досягнення у сфері професійної композиторської творчості для дітей та юнацтва громадянам України на конкурсних засадах. Щороку присуджується лише одна премія у розмірі двадцять тисяч гривень.

На здобуття премії висуваються завершені музичні твори або музичний твір, які були написані та оприлюднені (виконані) протягом останніх п’яти років, але не пізніше ніж за три місяці до їх висунення на здобуття премії.

На здобуття премії не висуваються твори, які вже були відзначені цією премією або іншими преміями, державними нагородами.

Повторно премія може присуджуватися за наявності нових визначних досягнень у сфері професійної композиторської творчості для дітей та юнацтва, але не раніше ніж через п’ять років після попереднього присудження.

Пропозиції щодо претендентів на здобуття премії вносяться творчими спілками, вищими навчальними закладами культури і мистецтва, театрально-видовищними закладами, мистецькими колективами.

За достовірність поданої інформації відповідальними є керівники творчих спілок, вищих навчальних закладів культури і мистецтва, театрально-видовищних закладів, мистецьких колективів, які подали клопотання щодо претендента на здобуття премії, та претенденти.

Всі деталі тут.

Вас може зацікавити

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ