Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Під час наради у МКІП обговорили виконання Плану заходів з реалізації Стратегії інформаційної безпеки на період до 2025 року

3 серпня відбулась нарада під головуванням заступника Міністра культури та інформаційної політики з питань європейської інтеграції Тараса Шевченка стосовно імплементації стратегічної цілі 3 Плану заходів з реалізації Стратегії інформаційної безпеки на період до 2025 року.

“Указом Президента було затверджено Стратегію національної безпеки й прямо в ній було передбачено, які ще галузеві безпекові стратегії мають бути розроблені Урядом. Серед цих стратегій була і Стратегія інформаційної безпеки України, яку ми розробляли спільно з дуже багатьма державними органами та недержавними організаціями”, – підкреслив у вступному слові Тарас Шевченко.

Під час наради, зокрема, обговорювалася тема підвищення рівня медіакультури та медіаграмотності суспільства. адже українське суспільство повинне бути захищене від деструктивного впливу дезінформації та маніпулятивної інформації, а медіасередовище – бути соціально відповідальним і функціонувати стабільно.

У зустрічі взяли участь представники Міністерства освіти і науки, Міністерства оборони, Міністерства молоді і спорту, Міністерства економіки, Міністерства соціальної політики, Міністерства закордонних справ, Апарату РНБО, Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ, Національного агентства України з питань державної служби, Вищої школи публічного управління, Державного комітету телебачення і радіомовлення, Національної суспільної телерадіокомпанії, Центру протидії дезінформації, посольства Великобританії в Україні, міжнародних організацій – OSCE, IREX, IMS, TCA, USAID, UNESCO та UNDP.

Вас може зацікавити

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ