Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Ростислав Карандєєв обговорив з представницями Міжнародного жіночого руху «За сімейні цінності» майбутню співпрацю з промоції української культури

В культурно-просвітницькому центрі «Цінності» міста Києва відбулася зустріч очільника Міністерства культури та інформаційної політики України Ростислава Карандєєва з представницями Міжнародного жіночого руху «За сімейні цінності», на якій обговорили майбутню співпрацю.

Переглянути фотоальбом

«Одним із головних меседжів для майбутніх проєктів має стати об’єднання людей навколо свого історичного коріння через усвідомлення власної приналежності до першоджерел, що втілилися у виробах українського народного мистецтва: рушниках, писанках, вишиванках», — зазначив Ростислава Карандєєв.

Основним напрямом майбутньої співпраці стане популяризація та промоція української культури за кордоном завдяки сприянню представників діаспори.

Центр «Цінності» є культурно-просвітницьким простором психологічного відновлення. Відвідувачами центру є кияни, гості столиці, міжнародні партнери, дипломати, внутрішньо переміщені особи, військові, ветерани, громадяни, які втратили своїх рідних на війні, громадяни, які перебували на окупованих територіях, діти-сироти, дружини та матері захисників.

Наразі у просторі «Цінності» представлена єдина в Україні ялинка з хусток: сім виробів розповідають про життєвий шлях жінки — від дитинства, що символізує найсвітліша хустка, до зрілості, яку уособлює найтемніша та експозиція з вишиванками, рушниками, традиційною керамікою, світлинами.

Вас може зацікавити

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ