Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Ростислав Карандєєв представив колективу Укрінформу нового генерального директора Сергія Череватого

Сьогодні, 27 травня, т. в. о. Міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв представив колективу нового керівника Національного інформаційного агентства «Укрінформ». Сергія Череватого на посаду Генерального директора призначили наказом Міністерства культури та інформаційної політики України від 24 травня. 

«Сьогодні агентство знаходиться на вістрі інформаційних меседжів, які йдуть з України. Саме ви їх доносите у закордонний простір. Зараз серед іноземної аудиторії є певна втома від війни в Україні. На противагу їй ми маємо запропонувати таку інформацію, яка поновить та посилить увагу міжнародних урядів та еліт до України, до військової тематики. Президент чітко поставив завдання саме в цьому аспекті сьогодні посилити нашу роботу», – сказав Ростислав Карандєєв.

Він також підкреслив, що посилення цього напрямку інформаційної роботи особливо актуальне напередодні Глобального саміту миру. 

«Я обов’язково врахую колосальний досвід та напрацювання колективу. Все те, що є зараз, ми  оптимізуємо. Зараз ключовим кодом перемоги має бути наша єдність та стійкість. Сподіваюсь, що ми зможемо донести це до нашої аудиторії», – зазначив Генеральний директор Національного інформаційного агентства «Укрінформ» Сергій Череватий. 

Нагадаємо, Сергій Череватий – авторитетний військовий журналіст, речник Східного угруповання ЗСУ, полковник, кандидат політичних наук. Він має колосальний досвід співпраці з національними та усіма інформаційними медіа агентствами світу, пресофіцерами, які працюють в силах безпеки і оборони. 

Вас може зацікавити

Театр імені Франка представить Україну на Авіньйонському театрально-мистецькому фестивалі

Театр імені Франка представить Україну на Авіньйонському театрально-мистецькому фестивалі

Відбувся молитовний сніданок під патронатом Президента України Володимира Зеленського

Відбувся молитовний сніданок під патронатом Президента України Володимира Зеленського