Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Розпочався мистецький проєкт «Культурний фронт»

На території Донецької області розпочався мистецький проєкт «Культурний фронт», який проходить за допомогою Міністерства культури та інформаційної політики України та за підтримки Донецької облдержадміністрації.

Переглянути фотоальбом

Метою проєкту є надання сучасних культурних послуг жителям області, в першу чергу територіям де зруйновані або пошкоджені заклади культури для поліпшення психоемоційного стану мешканців області, які потребують емоційного розвантаження.

12 травня 2023 року в межах проєкту в Донецьку область завітала концертна бригада Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка – народний артист України Анатолій Гнатюк, заслужений артист України Олексій Паламаренко та заслужений артист України Андрій Романій. Артисти відвідали населенні пункти: с. Рубці та с. Новоселівка Лиманської громади.

На творчому заході були присутні мешканці громади. Програма концерту була наповнена музичними композиціями, українськими піснями, цікавими театральними байками з життя акторів, авторською поезією Олексія Паламаренка. Вільне неформальне спілкування у затишній теплій атмосфері зблизило всіх присутніх.

Кожний учасник зустрічі отримав незабутні емоції, величезну кількість позитиву та задоволення. Проєкт буде проходити на території області для цивільних мешканців та військових частин.

Вас може зацікавити

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ