Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Тарас Шевченко виступив на III Форумі правових реформ для громадянського суспільства: стати сильнішими під час війни

14 вересня Тарас Шевченко, заступник Міністра культури та інформаційної політики України з питань європейської інтеграції, взяв участь у презентаційній панелі з теми «Формула співпраці в умовах воєнного стану». Презентація Конкурсу історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці» проходить в рамках III Форуму правових реформ для громадянського суспільства: стати сильнішими під час війни.  

Тарас Шевченко висловив подяку та вітання учасникам та організаторам даного заходу. «Радий тому, що МКІП долучилося не лише до цього конкурсу, але і до Тижня громадянського суспільства, який вперше проходить у державі саме цього тижня. Хоч тема розвитку громадянського суспільства можливо не входить безпосередньо до портфоліо нашого міністерства, однак з точки зору комунікації, ідентичності та інших процесів, вона є для нас дійсно важливою», – сказав він.

ЦЕДЕМ продовжив дедлайн подачі на Конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада: кращі практики співпраці» до 19 вересня. Зазначимо, що конкурс проводить проєкт «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України, Секретаріатом Кабінету Міністрів України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України та Національною соціальною службою України.

Заступник Міністра підкреслив, що такі конкурси сприяють стимулюванню та нагородженню найкращих ініціатив. А громадянське суспільство, бізнес та влада скоро отримають нові історії успіху завдяки таким заходам.

«Дуже радий, що міністерство є частиною цієї успішної історії разом з іншими партнерами. Адже в синергії виникає перемога, в синергії реалізуються важливі справи, тому ми зацікавлені продовжувати працювати в цьому напрямку» , – наголосив Тарас Шевченко.

Спікерами панелі також виступили: Олександр Ярема, Державний секретар Кабінету Міністрів України, Василь Луцик, голова Національної соціальної сервісної служби України. Модераторкою  – Анна Ісічко, заступниця директора ЦЕДЕМ.

Довідково: 

III Форум правових реформ для громадянського суспільства: стати  сильнішими під час війни – це щорічний форум, який став частиною програми Тижня громадянського суспільства в Україні. Захід організували ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) в рамках проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України». Традиційно форум є майданчиком для всеукраїнської дискусії про прогрес у покращенні правового поля для діяльності організацій громадянського суспільства, в тому числі в умовах повномасштабної війни росії проти України.  

Вас може зацікавити

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ