Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

У Києві відбулася конференція «Суспільне мовлення: реформа під час війни»

4 вересня в Києві відбулась конференція «Суспільне мовлення: реформа під час війни». В панельній дискусії на тему «Завдяки чи всупереч? Як Суспільне зберегло інституційну стійкість під час війни» взяв участь заступник Міністра культури та інформаційної політики України з питань європейської інтеграції Тарас Шевченко.

«Безперечно, кризи і можливості — це одне і те саме. Я переконаний, що Суспільне проходить найтяжчий період, саме скориставшись можливостями збільшити частку аудиторії, збільшити довіру, краще інформувати в регіонах, розвинути свої регіональні телеграм-канали, які стали потужним джерелом для новин», — сказав Тарас Шевченко.

Також заступник Міністра:«Мені здається, що прогнози щодо Суспільного були більш консервативними і меншими, ніж фактичний розвиток, який Суспільний отримало, попри зниження бюджету та попри всі проблеми».

Також під час конференції відбулась демонстрація фільму «Суспільне Мовлення: голос спротиву» та ще дві панельні дискусії на тему «Від реформи до сталості. Яку роль Суспільне буде виконувати в повоєнній Україні» та «Суспільні мовники у світі. Best Practices».

Захід організований за сприяння Центру демократії та верховенства права у співпраці з Національною суспільною телерадіокомпанією України та Комітетом Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики.

Вас може зацікавити

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ