Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

У МКІП нагородили діячів культури за особистий внесок у розвиток мистецтва України

У День Збройних Сил України т. в. о. Міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв вручив державні нагороди діячам культури за вагомий особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, творчі досягнення та високу професійну майстерність. Зокрема, почесні звання й державні нагороди отримали артисти, які зараз боронять Україну у лавах Збройних Сил.

Переглянути фотоальбом

«Сьогодні у нас справляють два важливих свята —  День Збройних Сил України  й День Святого Миколая. Передусім ми дякуємо людям, які боронять нашу державу, бо без наших захисників ми, мабуть, тут і не зібралися. І серед нас присутні діячі, які за покликом пішли захищати нашу землю. Водночас кожен на своєму місці — митець, журналіст, художник, композитор, виконавець — робить свою справу. Якщо він робить професійно і віддано, то це саме те, що сьогодні потрібно», — сказав т. в. о. Міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв. 

Звання «Заслужений артист України» отримали артисти-вокалісти Національної заслуженої капели бандуристів України імені Георгія Майбороди Олексій Соколовськой та Володимир Трибель. Також кобзаря й поета Едуарда Драч нагороджено орденом «За заслуги» ІІ ступеню.

Вас може зацікавити

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ