Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

В Миколаєві відбувся триденний тренінг «Протидія дезінформації та стратегічні комунікації»

В місті Миколаєві відбувся триденний тренінг «Протидія дезінформації та стратегічні комунікації» для представників підрозділів комунікацій органів державної влади Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.

У відкритті тренінгу взяв участь Тарас Шевченко, заступник Міністра культури та інформаційної політики з питань європейської інтеграції. «Для МКІП проведення навчальних заходів з протидії дезінформації та стратегічних комунікацій є одним із пріоритетів, які визначені в нашому документі «Стратегія інформаційної безпеки». Важливо підкреслити, що інформаційна безпека охоплює не лише запобігання дезінформації. Вона також стосується прав журналістів і доступу до публічної інформації, і ці аспекти також знаходяться у фокусі нашої стратегії», – сказав заступник Міністра.

Під час тренінгу учасники активно обговорювали цілі та розробляли плани комунікаційного реагування в ситуаціях кризової комунікації. Також вони вивчали та напрацювали ключові стратегії, необхідні для успішного реагування на ситуації з дезінформацією. 

Тренінг організований Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, Міністерством культури та інформаційної політики України та фінансової підтримки Програми розвитку ООН та уряду Японії. 

Вас може зацікавити

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ