Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

В Одеській національній науковій бібліотеці відбувся ІНТЕЛЕКТ-ФОРУМ

З 7  по 9  червня в Одесі відбувся Інтелект-форум-2024. Його провела Одеська національна наукова бібліотека. 

Урочисте відкриття форуму зібрало у головному читальному залі  найстарішої публічної книгозбірні України керівників та провідних фахівців бібліотек, видавництв, науковців, освітян, авторів і читачів, представників креативних індустрій, преси та громадськості з усіх куточків України.  

Учасників привітав т. в. о. Міністра культури та інформаційної політики України Ростислав Карандєєв. Він наголосив, що метою та завданням Інтелект-форуму є підвищення культурного, освітнього, інформаційного потенціалу України, зростання фахового та інтелектуального рівня професійної спільноти, консолідація зусиль громадянського суспільства і влади у розвитку культури українського народу. 

У рамках заходу відбулися ХХIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині», V ОдесаБібліоСаміт – Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю, круглий стіл з актуальних питань державної мовної політики та вітчизняного книговидання, виїзне Свято української книги в м. Чорноморську Одеської області.

Захід відбувся під егідою Міністерства культури та інформаційної політики України, за підтримки Одеської обласної державної адміністрації, Одеської обласної та Одеської міської рад, Державної установи «Український інститут книги» у співпраці з Українською асоціацією видавців та книгорозповсюджувачів, Державною науковою установою «Книжкова палата України імені Івана Федорова», Державною архівною службою України та іншими партнерами.

Вас може зацікавити

Театр імені Франка представить Україну на Авіньйонському театрально-мистецькому фестивалі

Театр імені Франка представить Україну на Авіньйонському театрально-мистецькому фестивалі

Відбувся молитовний сніданок під патронатом Президента України Володимира Зеленського

Відбувся молитовний сніданок під патронатом Президента України Володимира Зеленського