Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Від Нової Зеландії до Мексики: ініціатива #HelpUkraineSong об’єднала людей по всьому світу

Кампанія мала на меті згуртувати людей через музику та показати солідарність з Україною під час проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2023».

Контент з піснею With A Little Help From My Friends британського гурту The Beatles  та хештегом #HelpUkraineSong завантажили сотні людей – хори, танцювальні колективи і музиканти, працівники благодійних організацій і громадські об’єднання, знаменитості і лідери думок. Кожен підійшов до виконання креативно: від переспівування та авторського каверу до хореографічних постановок.

Відомі українські селебритіз охоче підтримали ініціативу. Серед них – співачки NK, Мішель Андраде, Lida Lee та Марта Адамчук. Останні дві співачки виконали інтерпретацію пісні, автором якої став генеральний продюсер національної музичної премії Павло Шилько. Гурти TНМК, KADNAY, Go-A та АНТИТІЛА, актриси Дар’я Петрожицька та Катерина Нікітіна, телеведучий Андрій Бєдняков, зірковий шеф-кухар Євген Клопотенко, хореограф Євген Кот також не залишились осторонь. 

Закордонні особистості, такі як ведуча «Євробачення-2023» Ханна Веддінгем, актриси Сейді Фрост і Френсіс Раффел, гурт The Wedding present, співак Ед Харкорт, композиторка Фіона Бріс підтримали флешмоб у соціальних мережах.

До музичної кампанії долучились міжнародні музеї, артпростори та туристичні локації: Лондонський музей воскових фігур Мадам Тюссо, оглядове колесо Лондонське око, Музей науки в Лондоні, Художня галерея і музей Келвінгроув в Глазго, Музей Ліверпуля, Зал Святого Георгія в Ліверпулі та інші поширили контент на офіційних сторінках.

Підтримавши флешмоб #HelpUkraineSong, кожен може взяти участь у зборі на інкубатори інтенсивної терапії для новонароджених з кисневим сервоконтролем, який проводиться за участі офіційної фандрейзингової платформи України UNITED24, або ж зробити внесок до War Child – єдиної спеціалізованої благодійної організації для дітей, які постраждали від воєнних конфліктів.

Ідея флешмобу #HelpUkraineSong належить британській агенції Aurora у співпраці з українською агенцією Hoshva PR & DGTL й за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України. 

Вас може зацікавити

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

«Навчатися та вчитися за допомогою живої спадщини в Україні»: відбулась презентація проєкту та посібника ЮНЕСКО

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ