Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

З нагоди 10-річчя Революції Гідності оголошено IV Всеукраїнський конкурс наукових студентських робіт на тему Революції Гідності

Цьогоріч минуло 10 років з початку Революції Гідності – події, що змінила хід історії України. Адже саме на Майдані українське суспільство потужно заявило про власний цивілізаційний вибір творити майбутнє країни у спільноті вільних демократичних європейських держав. 

Національний Музей Революції Гідності проводить IV Всеукраїнський конкурс наукових студентських робіт на тему Революції Гідності в межах здобуття Відзнаки імені Героя Небесної Сотні Сергія Кемського.

Мета конкурсу заохотити студентів вишів до дослідження Революції Гідності, вивчення її історії, особливостей, здобутків, значення та впливу на різні сфери політичного, суспільного та культурного життя.

Для участі у конкурсі необхідно до 1 лютого 2024 року подати заявку та своє наукове дослідження, пов’язане з темою Конкурсу.

Перелік тем, деталі та форма заявки тут 

Основна платформа проведення конкурсу – Facebook-сторінка «Відзнака Сергія Кемського»

Переможці отримають грошові призи: ІІІ місце – 6 000 грн.;Facebook  ІІ місце – 8 000 грн.; І місце – 15 000.

Організатори: Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні – Музей Революції Гідності та Громадська організація «Родина Героїв Небесної Сотні».

Конкурс реалізовується в межах проєкту «Відзнаки Героїв». Детальніша інформація про конкурс на Facebook-сторінці «Відзнака Сергія Кемського».

Сергій Кемський – політолог, журналіст, активіст Євромайдану. Народився 1981 року в Керчі, мешкав у м. Коростень Житомирської області. Здобув ступінь магістра політології на філософському факультеті Львівського університету імені І. Франка. Був співробітником Інституту політичних та економічних ризиків і перспектив, писав статті для «Української правди», газети «День» та інших видань. Виступав за впровадження системи прямої демократії, кооперативний рух, шукав найефективніші механізми взаємодопомоги у суспільстві, контролю за політиками та боротьби з корупцією; громадський активіст, учасник кампанії «Проти міліцейського свавілля».

Вас може зацікавити

У Національній бібліотеці Болгарії відкрили «Літературний куточок України»

У Національній бібліотеці Болгарії відкрили «Літературний куточок України»

У Лаврі відкрилась виставка Богородичних ікон на ящиках з-під набоїв

У Лаврі відкрилась виставка Богородичних ікон на ящиках з-під набоїв