Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

МКІП вітає з Днем медичного працівника

Колектив Міністерства культури та інформаційної політики України вітає працівників галузі охорони здоров’я з їх професійним святом – Днем медичного працівника.

“Лікарі справді наші герої. Щодня рятуючи життя мільйонів, сьогодні вони самі ризикують власним на передовій пандемії. Дякую кожному медичному працівнику за їхню силу та відданість. Наш обов’язок подбати про їхню безпеку, поки вони роблять надможливе для кожного українця. Нарешті урядом нам вдалось вирішити питання і досягти рішення про виділення для лікарів додаткового фінансування. Для них буде збільшено заробітню плату, також будуть збільшуватись додаткові виплати. Держава виділятиме більше коштів на лікування українців і лікарям не доведеться економити на лікуванні. І це тільки початок змін”,  зазначив у своєму привітанні міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

День медичного працівника відзначають в Україні щороку у третю неділю червня. Свято встановлене відповідно до указу президента “Про день медичного працівника” від 3 червня 1994 року № 281/94.

Вас може зацікавити

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ

Сьогодні надважливо зберегти людей культури у Донецькій області, – Ростислав Карандєєв

Сьогодні надважливо зберегти людей культури у Донецькій області, – Ростислав Карандєєв