Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Оголошено конкурс культурно-мистецьких проєктів на організацію та проведення Національного тижня читання

Український інститут книги планує провести в 2023 році Національний тиждень читання. Для цього оголошується конкурс культурно-мистецьких проєктів на організацію й проведення національного заходу з популяризації української літератури та промоції читання: «Всеукраїнська інформаційно-просвітницька тематична акція «Національний тиждень читання».

Організація та проведення Національного тижня читання у 2023 році, може здійснюватись онлайн або офлайн у форматах виставок, рейтингів, акцій, ярмарків, майстер-класів, семінарів, конкурсів, лекцій, дискусій, літературних фестивалів та інших подій. 

Для участі у конкурсі юридичні особи усіх форм власності та фізичні особи-підприємці, зареєстровані в Україні подають заявку на участь у конкурсі в паперовій та електронній (завірені копії документів) формах, складену українською мовою, пронумеровану та підписану уповноваженою особою учасника.

Учасник забезпечує достовірність наданої інформації. У випадку  встановлення факту подання учасником недостовірної інформації, Інститут залишає за собою право  виключити такого учасника з подальшого проходження конкурсного відбору.

Заявки та документи, подані з порушенням строків, встановлених в оголошенні, не розглядаються. 

Всі деталі конкурсу тут.

Вас може зацікавити

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ

Ростислав Карандєєв відвідав прифронтовий Краматорськ

Сьогодні надважливо зберегти людей культури у Донецькій області, – Ростислав Карандєєв

Сьогодні надважливо зберегти людей культури у Донецькій області, – Ростислав Карандєєв